ELIZZA SHOW 14.5.2015 na závěr úspěšné sezony
TTC Elizza Praha přivítala své členy a příznivce na večeru exhibičních zápasů ELIZZA SHOW, který se uskutečnil v nově zrekonstruované kotelně v Brandlově ulici 1386/21 ve čtvrtek 14. května od 18 hod. Akce byla při příležitosti "oficiálního" otevření nové haly a zejména ukončení úspěšné sezóny 2014/2015. Bylo možno se dále i potkat s přáteli Elizzy na této výjimečné akci. Výbor TTC Elizza Praha a autoři projektu Pavel Rochowanski a Karel Komenda byli za organizací celé show.
Fotogalerie č.1 Petr Barcal, fotogalerie č.2 Ivan Růžička
Kompletní PDF pozvánka s podrobnostmi o show ZDE.
Fotogalerie č.1 ZDE.    Fotogalerie č. 2 ZDE.   ...FG vyžaduje Flash player instalovaný v prohlížeči.

Tým žen TTC Elizza Praha A

Tým žen TTC Elizza Praha "A" se po základní části soutěže 2.ligy žen umístil na 1. místě tabulky a tím si vybojoval hrát play-off s týmem Slovan Bohnice "B" o postup do 1. ligy žen. Do utkání o postup nastoupila základní sestava ve složení Vítková Hana, Včeláková Jiřina a Luňová Veronika. První utkání play-off se odehrálo 11.4. na domácí půdě. Po úvodním vedením 2-0 se vývoj zápasu zdramatizoval, dva zápasy děvčata prohrála smolně 2-3. A Elizza nakonec prohrála první utkání play-off 3-5. Po týdenní pauze následovala 18.4. 2015 odveta na stolech soupeřek Slovanu Bohnice. Tam se Elizze podařilo vše, na co sáhla a vyhrála 2. utkání play-off rychle a hladce 5-1. V rozhodujícím 3. utkání play-off opět na domácí půdě Elizzy dorazily hosté ze Slovanu Bohnice v nejsilnější možné sestavě a to ve složení Kaucká Olga, Hagino Petra a Hlaváčková Lenka. Po první prohrané dvouhře si už Elizza pohlídala další dvouhry a obrátila stav na 4-1. Nakonec děvčata Elizzy vyhrála jasně 5-2 a tím si zajistila postup do 1. ligy žen.
Na tomto krásném výsledku v celé sezoně korunované postupem do 1. ligy žen se podílely jmenovitě hráčky Hana Vítková, Jiřina Včeláková, Veronika Luňová, Zuzana Luňová a Veronika Klímková. Dobrou práci odvedl i kouč Tadeáš Peřina.
Text: Hana Vítková
Fotogalerie ZDE.   ...FG vyžaduje Flash player instalovaný v prohlížeči.


Měsíčník Elizzák už i na webu

Rádi bychom upozornili na existenci nového odkazu vlevo v navigaci ,Měsíčník Elizzák´. Budou sem postupně zařazovány jednotlivá vydání zmíněného měsíčníku, které vychází v tištěné podobě. Měsíčník přináší rozhovory s hráči nebo i další aktuality z našeho klubového života.


2. liga žen počátkem března 2015

V sobotu 7. 3. 2015 hostilo naše áčko žen ve 2. lize napřed Stodůlky s kterými remizovalo 5:5. A později se utkalo s TJ Slavojem B - radoval se soupeř 4:6. Obě utkání soudcovala dvojice Lukáš Kotlorz a Jiří Fausek.
Text: Petr Barcal, foto: Ivan Růžička
Fotogalerie ZDE. ...vyžaduje Flash doplněk instalovaný v prohlížeči.


6. Memoriál Jiřího Zemánka objektivem Ivana Růžičky a Karla Peky

V sobotu 14. 2. 2015 se sešlo 25 hráčů na memoriálu Jiřího Zemánka a atmosféra haly oplývala přátelstvím a fair play hrou. Dohrávalo se do umístění, všichni si výborně zahráli. Turnaj skončil kolem 16. hodiny a vyvrcholením byl finálový zápas hraný na "centrkurtu" s hracím prostorem na ,stůl´ přes půl herny. Turnaj vyhrál podle očekávání první nasazený Bohouš Vožický mladší, který si ve finále poradil s Alešem Hanlem. V semifinále a na konečném 3. a 4. místě se umístil Zdeněk Šedivý a Petr Marat. Hrálo se v pětičlených skupinách, kdy postupovalo 10 hráčů do závěrečných bojů a do útěchy 15 hráčů. Vítězem útěchy se stal domácí Petr Janíček, ve finále porazil Jiřího Štěpánka z Teplic. Tímto velice děkujeme generálnímu sponzoru firmě Elizza zastoupené Milanem Stupavským a zároveň se těšíme na další ročníky.
Výbor TTC Elizzy Praha
1. Fotogalerie ZDE. 2. Fotogalerie ZDE  ...vyžaduje Flash doplněk instalovaný v prohlížeči.
Foto: 1. fotogalerie Ivan Růžička, 2. fotogalerie Karel Peka, webová publikace -pb-.

BULLETIN 2014 - 2015 TTC ELIZZA PRAHA /KLUB STOLNÍHO TENISU/
Vážení kolegové, hráči a příznivci stolního tenisu, zvláště pak klubu TTC Elizza Praha. Vstoupili jsme do nové sezony a v té minulé se mnohé odehrálo. Sportovní výsledky byly nad úroveň našeho očekávání. Všechna čtyři ligová družstva skončila ve středu tabulky, nejvýše družstvo mužů „B“, které se umístilo na páté příčce. Hráči a hráčky Tomáš Havlík, Tomáš Flíček, Tomáš Hlaváček, Petr Vaculík, Thang Do Trong, Jiří Šmatlák, Rostislav Alka, Václav Kraml, Petr Nejedlý, Zdeněk Šedivý, Pavel Rochowanski, Luboš Pěnkava, Hana Vítková, Veronika Luňová a Petra Polednová jsou tou nejlepší vizitkou TTC Elizza Praha uplynulé ligové sezony.
Jsme hrdi na to, že naše spolupráce se Sportovní Jižní Město o.p.s., mládežnickou základnou TTC Elizza Praha, přivedla několik výjimečně talentovaných hráčů a hráček do našich soupisek. Výsledky hráčů a hráček, jejichž podíl na výsledcích „dospěláckých“ soutěží je významný, je třeba ocenit. David Průša, Petr Marat, Matěj Fausek, Adam Slobodzian, Petr Truc junior, Veronika Luňová, Lucie Růžičková a Anna Medalová jsou významnými posilami družstev dospělých TTC Elizza Praha a svými výsledky v soutěžích mládeže to jen potvrzují. Je třeba ocenit a vyzdvihnout sportovní a morální přínos trenérů mládeže. Zejména Jindra Panský a Bohouš Vožický ml. jsou „spoluzodpovědni“ za spolupráci sparingů z řad ligových týmů TTC Elizza Praha a za výborné výsledky mládeže našeho oddílu. Rovněž v pražských soutěžích jsou výsledky našich družstev odrazem našich tréninkových možností, trenérského zázemí a přístupu jednotlivých hráčů a hráček...   (kompletní úvodní slovo předsedy klubu přináší aktuální bulletin)
Stáhnout/otevřít Bulletin zde ZDE.
   

Naše 1. liga hostila tým KT Praha
V nové herně Elizzy v Brandlově ulici 1386/21 se představil Milan Orlowski a Jindřich Panský 11.1.2015 od 10 hod. Naše áčko totiž v první lize hostilo KT Praha. Dále nastoupil za hosty Petr Javůrek a Vlasta Kolář.
Naše áčko hrálo ve složení Tomáš Havlík (po půlce 8.hráč úspěšnosti!), Petr Vaculík, Tomáš Flíček a Thang Do Trong. Letos - stejně jako minulý rok byla výborná atmosféra s dostatkem motivace. Hostům jsme místy dobře vzdorovali. Zvítězila ,zkušenost´hostů - Elizza A - KT Praha A   6:10. Fotogalerie z tohoto lednového utkání níže.
1. fotogalerie ZDE.
    2. fotogalerie ZDE.    3. fotogalerie ZDE.   
Text:Petr Barcal, spolupráce Z. Šedivý, fotogalerie č. 1 I. Růžička a č.2 a 3 P. Barcal

Webové stránky TTC Elizza v novém kabátě a Pinecbazar v provozu
Po několika letech jsem trochu snad lépe uspořádal www stránky TTC Elizza. Při té příležitosti jsem založil bezplatný Pinecbazar ZDE. Více informací najdete i v tlačítku ,Pinecbazar´podbarveném tmavěji vlevo v navigaci. Na vaše dřeva nebo minimálně hrané potahy už se nemusí doma jen prášit. Mohou právě na nových zmíněných stránkách najít svého kupce.
Máte-li něco na prodej z oblasti second hand potřeb pro stolní tenis pište na petr@barcal.name.
Petr Barcal

Elizza se přestěhovala do nové herny v Brandlově ulici
V neděli 21. 12. 2014 se TTC Elizza téměř po 11 letech přestěhovala z haly z Mikulovy ulice do Brandlovy ulice 1386/01. Asi na tři desítky členů a sympatizantů TTC Elizza se nás sešlo za účelem stěhování. Všechno proběhlo poměrně hladce i díky dobré organizaci s autodopravou. Stěhovaly se stoly, ohrádky, lavičky, židle a ostatní vybavení. Od nového roku bude tedy TTC Elizza hrát v Brandlové a hala v Mikulově ul. již nebude v provozu. Oddíl se bude teprve v herně více mezi vánočními svátky zabydlovat. Většina návštěvníků zažije v Brandlové Dé ja` vu, protože nová herna je ,staré Mikulovce´podobná, ale nová hala má zázemí modernější a větší. Hráči Elizzy si nemohli přát lepší dárek na Vánoce. Jedna dobrá práva pro soupeře i diváky mimo Jižní Město - hala je nyní blíž metru - konkrétně stanici metra Háje + 5 min pěšky nebo 1. stanice BUS 125, 170, 197 a pak 2 min. pěšky. Naštivte fotogalerii na výše uvedeném tlačítku v montáži fotek, snímky jsou autentické krátce po přestěhování.
Text a foto: Petr Barcal

Vánoční turnaj na Elizze - prosinec 2014
Vše NEJ do Nového roku 2015 přejí Elizzáci!   Foto Ivan Růžička, webové publikování Petr Barcal

2. liga   TTC Elizza Praha ,B´- SF SKK EL Niňo Praha ,C´   8:10
Navštivte fotogalerii na výše uvedeném tlačítku z utkání, které se odehrálo 15. 11. 2014.
Foto: Petr Barcal

Divize TTC Elizza Praha ,E´- TJ Sokol Michle Praha ,B´ 10:3
Body domácích: Marat Petr 3/0, Dušek Jan 1/1, Fausek Matěj 3/0, Truc Petr 2/1. Body hostů: Martinec Tomáš 0/3, Koděra Miloš 1/2, Ambrož Adam 0/3, Švec Radek 1/1. Čtyřhry 1:1. Po 5. kole naše divize vede průběžné pořadí v tabulce. Tým se opírá především o výkony Petra Truce st. a Petra Marata. V několika zápasech má přesvědčivou formu i Matěj Fausek, který boduje i v naší 3. lize. Navštivte fotogalerii na výše uvedeném tlačítku.
Foto: Petr Barcal

TTC Elizza Praha ,F´ - AC Sparta Praha ,F´ 5:10
V pondělí 20. 10. 2014 se utkala naše 1. třída mužů se Spartou - domácí nestačili na hosty v 1. pražské třídě a utkání skončilo 5:10. Body domácích: Pícha David 1/2, Daníček Adam 0/3, Truc Petr ml. 0/3, Truc Petr 3/1. Body hostů: Kučala Viktor 4/0, Schmidtmayer František 2/1, Bozděch Jan 2/1, Červenka Jan 1/2. Navštivte fotogalerii na výše uvedeném tlačítku.
Foto: Petr Barcal

Best Tour Ping Pong Players - 6. turnaj
Srdečně vás zveme na čtvrtý turnaj série Best Tour Ping Pong Players, který se bude konat ve dnech 4. a 5. září opět v Praze v herně Elizzy Praha, na adrese Mikulova 1583, Praha 4, kterého se zúčastní špičkový stolní tenisté z České a Slovenské republiky. Hraje se již od rána od 8 hod do 17 hod po oba dva dny. Rozlosování má orientační časy, většinou se turnaj končí každý den dříve.
Přijďte hráče povzbudit přímo do haly !!!

Na zápasy se dá i sázet - sledujte na Facebooku - ZDE:
Rozlosování - ZDE:
Za pořádající firmu Sport Marketing & Distribution s.r.o. David Palkovský a Antonín Gavlas www.vybaveninasport.cz